Wegas Bonusuri

Bonusurile reprezintă o parte importantă a cazino-urilor și vei putea găsi oferte sau promoții speciale la orice cazino online de anvergură. Fie că ești un jucător nou pe platforma Wegas sau un jucător permanent, vei putea beneficia de multe oferte și promoții ce îți pot îmbunătății rata de câștig.  

PÂNĂ LA € 1000 ȘI 125 ROTIRI GRATUITE!🎁

vulkan-vegas-hero-image

Bonusul de bun venit Wegas

Primul lucru care îți atrage atenția când te uiți la bonusurile oricărui cazinou online este, desigur, bonusul de bun venit. În timp ce la majoritatea cazinourilor bonusurilor de înscriere se aplică doar pentru prima depunere, Wegas oferă recompense pentru primele trei depuneri, nu doar pentru una. În plus, poți obține până la 1.000€ și 125 de runde gratuite cu această ofertă introductivă și nu ai nevoie de un cod bonus Wegas. Pentru a profita de ofertă, este suficient să faci trei depuneri. Iată ce trebuie să reții:

Wegas.ro Joacă

Contribuție 10€+

Vei primi un bonus de 120% până la 500€ + 75 de runde gratuite la aparatul Big Bass Bonanza

Wegas.ro Joacă

Depozit 15€+

Vei primi un bonus de 150% până la 500€ + 30 de runde gratuite la aparatul 3x3 Hold the Spin

Wegas.ro Joacă

Depozit 15€+

Veți primi un bonus de 120% până la 500€ + 50 de runde gratuite la aparatul Book of Rebirth

Wegas.ro Joacă

Pentru fiecare 10€

Cu fiecare 10 euro cheltuiți la jocurile de cazinou câștigi 1 punct de fidelitate

Condițiile Bonusurilor

  1. Creează-ți contul de jucător la cazino-ul online Wegas
  2. Activează oferta din secțiunea bonusuri. Trebuie să activezi această ofertă în maxim patru zile de la înregistrare.
  3. Fă prima depunere( €10 sau mai mult) și a doua depunere conform regulilor și vei primi automat bonusurile și rotirile gratuite.

Condițiile de rulare ale bonusului

  1. Bonusul trebuie rulat de 40 de ori
  2. Rotirile gratuite trebuie rulate de 30 ori
  3. Bonusul trebuie folosit în maximum cinci zile de la activarea tranzacției și promoției
  4. După ce te-ai bucurat de bonusurile de start, vei primi alte bonusuri și oferte de la Wegas

Oferte Speciale Wegas

Din când în când vei primi oferte și promoții speciale dedicate unor sărbători specifice precum Crăciunul, anul nou, sau paștele.

Bonusurile fără depunere ale cazino-ului nu sunt singurele. Vei găsi de asemenea recompense zilnice și săptămânale ce se aplică atât jucătorilor noi cât și celor loiali. Majoritatea ofertelor și promoțiilor sunt creeate pentru fiecare persoană în parte și diferă de la un utilizator la altul. Spre exemplu, membrii loiali primesc cele mai bune oferte, așa că dacă devii un jucător de lungă durată, vei primi oferte și bonusuri exclusive.

În momentul ăsta, vizitatorii Wegas pot participa la Saturday Quest, ceea ce înseamnă că dacă faci 5 depuneri sâmbăta( de minimum € 10), poți primi un bonus bazat pe depunerea ta medie. Depunerile tale sunt adunate și împărțite la 5, iar rezultatul arată procentajul pe care îl vei primi

€ + € + € + € + € = cash bonus (up to € 1000)

Majoritatea ofertelor și bonusurilor speciale Wegas oferă un număr de rotiri gratuite ce pot fi folosite la jocuri cunoscute precum Book of Dead, Fire Joker și Fortune Dogs.

Wegas Program de loialitate

Wegas.ro

Pentru a pune accentul pe statutul special al utilizatorilor loiali ai cazino-ului, Wegas a creat un program special de loialitate în care vizitatori pot primii și beneficia de oferte și bonusuri. Asta le permite jucătorilor să primească bani reali și promoții.

Pentru fiecare € 10 jucați la jocuri, mai puțin cele în timp real, primești un punct. Aceste puncte pot fi convertite în bani reali. Numărul total de puncte pe care îl acumulezi în timpul tău petrecut la cazino corespunde cu un anumit nivel și statut în programul de loialitate. Rata de conversie este determinată de nivelul tău și poate ajunge la 100:1

Programul de loialitate constă în 99 de nivele, și fiecare nivel are diferitr oferte. Începând cu nivelul 10, poți beneficia de bonusuri adiționale și oferte.

Aceste oferte sunt bonusuri săptămânale și sunt determinate de nivelul tău de loialitate. Spre exemplu, la nivelul 10, vei primi bonusuri top-up de 10% și restituiri de 3%. La nivelul 90, vei primi bonusuri de top-up de 90% și restituiri de 12%. Cazino-ul Wegas s-a gândit de asemenea la petrecăreți, și vei primi de asemenea oferte speciale de ziua ta de naștere.

🏅 NIVELURI🎯 PUNCTE🎁 RATA BONUS💸 CASHBACK
10 – 1950010%3%
40 – 4920 00040%5%
60 – 69100 00060%7%
80 – 89500 00080%9%
90 – 991 000 00090%12%
Wegas.ro

Turnee cazino

Turneele cazino-ului Wegas sunt o oportunitate excelentă pentru a câștiga mai mulți bani și pentru a avea o experiență cât mai plăcută. Cazino-ul are o secțiune separată de turnee ce trebuie văzută cu siguranță.

Fondurioe de premii pot ajuge la mii de euro și nu e nevoie să urmezi niciun set de reguli complicate. Trebuie doar să înveți cum să joci și să te bucuri de jocurile cazino-ului.

De asemenea, nu trebuie să plătești nimic în plus. De notat însă este faptul că doar anumite jocuri se încadrează la progresul în turneu.

Wegas Cashback

Pe lângă toate bonusurile oferite, poți de asemenea să beneficiezi de cashback-uri săptămânale, ce mulțumesc cu siguranță orice jucător online.

Cashback - este automat iar un anumit procentaj de pierdere din contul tău este restituit în fiecare luni. Pentru a primi o astfel de restituire, trebuie doar să atingi nivelul de Luxor în programul de loialitate și să investești un minim de € 20 cu o săptămână înainte. 

Grăbește-te! Bonusul este disponibil pentru o perioadă limitată de timp!
PÂNĂ LA € 1500 ȘI 150 ROTIRI GRATUITE
Obține bonusul

Cantitatea restituită pentru săptămâna trecută este calculată conform formulei: Cashback = (Intrare-(Ieșire + Bonusuri + Balanță curentă) * k

Intrare – numărul de depuneri pe săptămână

Ieșire – costuri săptămânale

Bonusuri – bonusurile primite în acea săptămână

K – rata de restituire

Poți vedea cantitatea de restituire exactă pe profilul tău. Cazino-ul are o cerință de minimum 5 pariuri iar cantitatea maximă ce poate fi restituită este de € 2000.

Rezumat

Cazino-ul Wegas știe ce așteaptă jucătorii de la bonusurule unui cazino și face tot ce poate pentru a-i satisface și a oferi cele mai bune oferte și promoții. Deși secțiunea de bonusuri nu oferă nenumărate oferte, oferă tot ceea ce este nevoie.

Bonusuri pentru jucători noi, nu doar pentru prima depunere ci și pentru a doua. Programul de loialitate pentru jucătorii de lungă durată și posibilitatea de a schimba punctele acumulate în recompense și alte bonusuri. Jucătorii vor primi cele mai multe bonusuri sub forma rotirilor gratuite sau restituirilor, cât și alte oferte speciale zilnice, săptămânale sau lunare.

Bonusurile cazino-ului permit jucătorilor să aibă o experiență cât mai plăcută în cadrul cazino-ului și să aibă o șansă cât mai bună de câștig. Alătură-te cazino-ului Wegas și profită de bonusurile pe care le oferă.

Întrebări adresate frecvent

Care sunt regulile de pariere pentru a retrage bonusul? +

Orice câștig obținut din rotirile gratuite trebuie pariat de 30 de ori iar bonusul în bani trebuie pariat de 40 de ori.

Care e pariul maxim ce poate fi făcut atunci când joci cu bani bonus? +

Pariul maxim permis atunci când joci cu bani bonus este de € 5 pe rotire.

Cum pot pierde bonusul? +

Dacă nu îndeplinești cerințele bonusului în 5 zile de la creditarea acestuia, vei pierde bonusul automat.

Se aplică bonusurile la toate jocurile? +

Aproape. Din nefericire, nu poți folosi bonusurile la jocurile live.

PÂNĂ LA € 1500 ȘI 150 ROTIRI GRATUITE

Obține bonusul

Spin the wheel!

Cashback Bonus
Try again
T-shirt
Free spins
Try again
T-shirt
Cash Bonus
Try again

Spin the wheel, to win prize!

Information about the bonus will be sent to your e-mail